Suština naše snage.

Mi vidimo sebe kao stvaraoce personala. Pomažemo ljudima da se razviju. Kroz pomenute aktivnosti podržavamo razvoj preduzeća. I, pri tome, lično smo se u više od dvije dekade razvili od male porodične firme do velikog međunarodnog koncerna međunarodnog koncerna sa preko 55.000 radnika.

Know How x 30
Više od 30 godina iskustva na tržištima rada Evrope izgradili su stabilan osnov za inovativna i personalna rješenja napravivši od nas jednog od najpouzdanijih partnera najpouzdanijih partnera za naše klijente.

Savjetovanje na najvišem nivou
Osnovno, sveobuhvatno obrazovanje za našeg kadrovskog menadžera kadrovskog  menadžera kroz Trenkwalder akademiju, garantuje kompetentno savjetovanje i pouzdanu uslugu u svim personalnim pitanjima.

Unutrašnja motivacija
Motivisani saradnici predstavljaju Motivisani saradnici predstavljaju ključ uspjeha. Naši Job manageri poznaju i unapređuju individualne sposobnosti svakog radnika.Rezultat predstavljaju izuzetno zadovoljni radnici na određeno vrijeme, koji ovu motivaciju sa sobom donose i u svoj svakodnevni rad.

Rješenja za Vašu branšu
Uvijek se koncentrišemo na stručne oblasti stručne oblasti. Kroz naše sveobuhvatno poslovno iskustvo u raznim branšama možete samo da profitirate u pronalaženju individualnih personalnih rješenja.

Velika baza kandidata
Kao vodeća kompanija u personalnim uslugama predstavljamo prvu početnu tačku za kandidate. Iz tog razloga imamo bogatu bazu sa kandidatima svih zanimanja koji su raspoloživi na slobodnom tržištu rada.

Standardi kvaliteta na međunarodnom nivou
Međunarodni standardi u svim ključnim oblastima naših usluga sa sistematičnim, integrisanim upravljanjem kvaliteta, obezbjeđuju naše usluge i čine nas dugogodišnjim strateškim partnerom za međunarodne kompanije.

Najbolje reference!

Microsoft se odlučio za Trenkwalder.

Poslovni imenik:

Za 29 godina stekli smo ljude za prave poslove