Da li ste zadovoljni Vašim sadašnjim poslom više od 88%?

Onda Vam čestitamo. Ne može biti bolje.Tako ste i Vi zadovoljni poput svih naših saradnika. Mi Vam želimo da tako i ostane opraštajući se ovog trenutka od Vas.

Ako ne pripadate gore pomenutom „srećnom paru“ visoko zadovoljnih, isplati se dalje čitanje. Jer, u Trenkwalder dolaze ljudi koji hoće sebe da poboljšaju kako bi u potpunosti iskoristiti svoje potencijale uspjeha. Mi smatramo: svako ima pravo da bude zadovoljan sa svojim poslom.

Naša snaga

Trenkwalder je više od dvije decenije pouzdan partner za sve one koji žele svoje karijere da dovedu do punog razvoja. Mi smo austrijska porodična firma i sa više od 55.000 zaposlenih vodeća kompanija u kadrovskim uslugama u Centralnoj i Istočnoj Evropi Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Kakvu god profesionalnu budućnost želite da dostignete, Trenkwalder Vas prati direktnom podrškom kroz tržište rada i prvoklasnim kontaktima sa vrhunskim preduzećima iz mnogih branši. Pri tome, naše usluge idu daleko iznad običnog posredovanja: Mi unapređujemo Vaš profesionalni razvoj i pokazujemo Vam kako najbolje i najefektnije možete da iskoristite Vašu šansu.

Sve govori u prilog Trenkwaldera:

  • bezbjednost kroz angažman u međunarodnoj porodičnoj firmi međunarodnoj porodičnoj firmi;
  • atraktivni poslodavac atraktivni poslodavac;
  • velika ponuda za posao u mnogim branšama;
  • jedno konkurisanje - puno šansi;
  • besplatno savjetovanje o tržištu rada i mogućnostima poslovne karijere;
  • stalne individualne ponude za posao;

Hiljade mogućnosti...

na 1 mjestu. Rad na određeno vrijeme je budućnost! Raznolikost u poslu uz potpunu bezbjednost.

Startujte Vašu karijeru!

Informišite se odmah o šansama putem personalnog savjetovanja